Imago - shopping mall terbaru di Sabah

12:13 AM


Salam.. 

Baru hari ni berkesempatan untuk ke Imago.. Baru je buka di KK, Sabah pada 28 Mac hari tu..
 Hari ni aku post night (selepas keja malam 6pm-7am) jadi ingat nak balik tido je kat rumah sepanjang hari.. Housemate aku, Pika pon post night juga hari ni..
Tetiba petang tadi Pika ajak tengok movie -Home.. Terus cari trailer dan terus decide nak tengok..
Alang-alang nak tengok movie, baik pergi Imago..Lagipun dekat je dengan rumah dan bertentangan arah dengan jalan orang balik kerja (nak elakkan jam)

MBO di Imago, Sabah

Setiba kat sana, terus beli tiket di MBO.. Lama tak tengok movie kat MBO, sebab kat Sabah mana lah ada MBO sebelum ni, ni lah cawangan utama MBO kat Sabah.. Tiket murah sikit la, tapi lepas tambah dengan GST jadi la mahal jugak T_T



Sebab kami dah sampai pun lambat, jadi tak dapatlah jalan-jalan sangat.. Tapi yang bestnye memang banyak kedai yang ada dan paling penting ada kedai makanan Korea ! Yeay ! Ada Seoul Garden, Dubu Dubu dan jugak kedai BBQ.. Tapi belum berkesempatan untuk cuba lagi di sini.. Dubu Dubu pon belum buka lagi.. Tak sure bila akan dibuka..


Baru dibuka..Jadi tak ramai lagi orang..


Lepas dah tengok movie, singgah Kaison kejap..


Ternampak owl plushie ni..Apa lagi, teruslah beli..
comel ^^ 
dan teringat drama The Heirs..

 Lee Min Ho hadiahkan kepada Park Shin Hye..


Review Home




Best..Tapi agak simple dan sangat lawak..
Booz tu agak buruk sikit rupa dia..Comel tengok Pig Cat tu..

Rating aku : 3.7/5


bye!


You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. seoul garden tu d tingkat brapa and dah buka ka ?

    ReplyDelete
  3. Akak baru hari ini berkesempatan ke imgo

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..