Bakso best di Cybercity, Sabah

9:55 PM


Salam.. 


Setelah beberapa bulan stay kat Cybercity ni, baru tahu ada satu kedai bakso sedap area sini..
Harga dia boleh tahan lah..
Rm5 untuk bakso ayam atau daging.. Kalau bakso campur (ayam/daging)  harga dia mahal sikit lah.. Rm6..


Ni lah bakso campur tu..

so far dah 2 kali aku makan bakso kat sini..memang sedap lah yang pastinya..nasib baik dekat dengan rumah..bila-2 nak makan bakso je boleh beli..

selain bakso, ada juga makanan lain..soto (bihun sup), nasi ayam penyet dan makanan goreng lain..

nama kedai ni aku tak ingat lah pulak..Yang pasti berhampiran kedai ni ada orang jual burger dan jugak chicken wing..




Lauk dia pon banyak..memang puas hati lah ^^
 
 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..