Maids Korean Drama

1:16 AM


Salam.. 

Dah lama tak tengok drama korea..biasa tengok movie korea je akhir-2 ni sebab kejap je kan.2 jam je..Tetiba hari ni rasa macam nak tengok drama korea yang baru pulak..
Cari punya cari, terjumpa pasal drama Maids ni..



Baca sinopsis..wahh..macam best je..Terus pergi ke website gooddrama dan mula mendownload..

Sebab aku pilih drama ni :
-Sinopsis/jalan cerita best
-Total 20 episode je..sekarang dah ada sampai 18 episode..Jadi tinggal lagi 2 episode je..boleh marathon tengok..tak payah suspen menunggu episode seterusnyaaaa..
-Pelakon yang aku minat - Jung Yoo Mi & Oh Ji Ho
- Rating tinggi !


So far dah marathon sampai episode 5.. Sangat best..sangat melodrama..berair gak mata tengok drama ni..Tapi sebab tengok tengah malam, jadi tak berapa feeling sangat sebab dan ngantok haha..


main character - In Yub


 Tonton Online 




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. wahhh, kalau kak syu ckp best, mesti best ni, shad pun dah lama tak download
    drama korea.. duk marathong drama taiwan je semenjak dua menjak ni..
    download dkt gooddrama best ke kak syu, dia part2 ke ada single video..
    shad suka download single vid.. hehe :D

    ReplyDelete
  2. memang best cerita ni. Cik Candy pun tengok gak...

    ReplyDelete
  3. nelly suka tengok cerita2 mcm ni.. baju comel.. hiasan kat kepala.. hehehe
    suka tengok!!!!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..