Jom Daftar di Let's Masak ! Buat duit online dengan resepi dan boleh menang iPhone 6!

1:45 PM


Salam..

Aku baru je tau pasal website  Let's Masak ni..

 - It's not that HARD -
suka aku dengan tagline ni..

Rasanya macam baru je ditubuhkan..ke aku je yang baru tau??
Tujuan utama adalah untuk menggalakkan kita memasak dan juga berkongsi pelbagai resepi masakan..

Bukan free2 macam tu je tau..Bila korang kongsi resepi korang akan dapat point..kalau korang cuba masak resepi yang sedia ada pon korang akan dapat point jugak tau!
Melalui point tu, korang boleh tukar kepada cash $$$$ ..
Siapa yang tak suka kan??



Cara nak join senang je..Klik banner di atas tekan button register..
Masukkan username, email address,etc..

dah siap!

Anda dah boleh upload resepi dan jana pendapatan! Mudah sangat kan..
Memang sesuai untuk suri rumah atau pun fulltime blogger.. (ada kaitan ke?) Haha..





Kejap..belum habis lagi ni..Ada bonus untuk anda..



BONUS !!

-khas untuk para blogger- 

Ada contest untuk anda..Caranya, sila tengok di bawah..
secara ringkasnya, korang hanya perlu review tentang website Let's Masak..
simple kan..rugi tak join..T__T

http://letsmasak.com/?id=806


Langkah 1
Daftar dengan LetsMasak di http://letsmasak.com/?register

Langkah 2
Anda perlu mencapai sekurang-kurangnya 50% progress sebelum hantar review anda. Sila rujuk gambar di bawah:

Langkah 3
Menulis entri review tentang LetsMasak di blog anda. Pengisian entri mestilah meliputi aspek-aspek berikut:
  • Menggunakan tajuk entri yang kreatif dan bersesuaian dengan pertandingan ini.
  • Entri tidak kurang daripada 300 patah perkataan.
  • Menceritakan tentang bagaimana LetsMasak dapat membantu orang ramai untuk berkongsi resipi dengan cara yang lebih menarik dan bagaimana juga LetsMasak Rewards System dapat membantu menjana pendapatan.
  • Meletakkan sekurang-kurangnya satu backlink (Referral Link) kepada LetsMasak.
  • Meletakkan sekurang-kurangnya satu backlink kepada rakan penganjur bersama bagi pertandingan ini iaitu Hai Blogger! dengan menggunakan url berikut: http://www.haiblogger.com
  • Menggunakan Banner Referral Link yang diberikan (rujuk di bawah sekali) supaya lebih menarik untuk dapatkan keahlian baru bagi LetsMasak.
  • Diakhir entry review anda, sertakan sekali bersama ayat:
    "Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"
Langkah 4
Ahli yang daftar di bawah anda perlu mencapai sekurang-kurangnya 20% untuk layak dikira sebagai referral. Lebih banyak ahli yang mendaftar di bawah anda, lebih tinggi peluang untuk menang. Referral Link ini boleh didapati di bawah sekali atau anda boleh dapatkan di Dashboard (http://letsmasak.com/?id=806) dan klik butang Info. Pastikan anda log masuk terlebih dahulu.

Langkah 5
Teruskan mengajak rakan-rakan anda untuk menjadi pengguna yang aktif di LetsMasak dengan berkongsi entri blog anda di laman-laman sosial, email dan sebagainya.





"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Singgah sini

    https://www.blogahbar.tk/2015/02/belajar-seo.html

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak syu.. :D
    shad teringin gak nak join, tapi tak fandai memasak.. :D

    ReplyDelete
  3. Assalam syu

    salam perkenalan

    semoga berjaya, hadiahnya memang menarik :-)

    ReplyDelete
  4. Salam buat Syuhada.... nampaknya semakin ramai blogger yang join, semoga Syuhada berjaya dengan refiew yang terbaik.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..