Promo AirAsia ! Tiket serendah Rm19!

6:49 PM


Salam.. 


AirAsia ada buat promo lagi..Sangat tertarik tapi susah nak agak
bila akan dapat cuti..dilema jugak ni nak beli ke tak..


banyak lagi yang murah-2..
boleh scroll down ke bawah..





: 26 January 2015 - 1 February 2015
 

: 3 August 2015 - 26 March 2016




Promo AirAsia..klik sini !


You Might Also Like

13 kata-kata yang comel~

  1. menarik..hoho..tpi xtau nk g mna..buknnya cuti lma pun..huhuk..

    ReplyDelete
  2. terbaek.. xtau bila nak fly ke semenanjung lagi.. hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi bagi sokongan kepada ejulz dalam berbloging sepanjang tahun 2014. hehe.. Semoga perkenalan kita kekal sampai bila2..

    Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014"


    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  4. saje je lah Air Asia ni!!!!!..baru je spend dkt MAS masa promo

    ReplyDelete
  5. tak dapat nak rancang cuti awal, semuanya kena last minute T_T

    ReplyDelete
  6. kalau boleh planning awal, ok laa promo nih.. boleh save banyak tuh..

    ReplyDelete
  7. saya dah booking nak fly ke Langkawi. akakaka

    ReplyDelete
  8. wish boleh grab tiket murah nie..tapi hubby susah nak cuti..so boleh tengok jer laa orang lain booking :(

    ReplyDelete
  9. murahnyaaaa! tapi sayang, esok dah last. lambat baca. hu


    http://www.beauteeyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. bestnyer ! tapi susah gak bila booking awal2...tkut ada masalah yg tak dapat dielakkan, dah rugi tiket ;)

    Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  11. kALAu fly dari KL memang leh dapat murah, kalau dari Penang ni la yg susah nak dapat hat murah :)

    ReplyDelete
  12. oooii... kus semangat tengok harga..hehe... tp tahun ni kena kurgkan bajet jaln2...ekonomi kurenng stabil...huhu

    zinziemeewah

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..