Maggi Royale

3:39 PM


Salam.. 

Selamat Tahun Baru 2015 !!!

Lunch pertama tahun ni --> Maggi Royale !




Haha..makan maggi je tahun baru ni..malas nak keluar cari makan..
Baik habiskan cuti dekat rumah je..Esok dah mula start kerja balik..Cuti dah habis T__T
Aku still dekat posting Surgery lagi, kena extend 2 bulan atas alasan tak cukup OT exposure..Stress jugak bila dapat tau semalam, ingatkan dah boleh masuk posting lain -> Paeds..
Hari ni baru dapat terima kenyataan dan redha..huhu


*alamak,lari topik pulak..
kembali ke tajuk entri..



 Haa,,nilah rupanya Maggi Royale  yang aku masak..Nampak biasa je..tapi bila makan boleh tahan jugak sedapnyaa...hehe



jemput makan!!




You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. Hmmm teringin nak merasa. Tapi sekarang dah tak boleh makan megi. Kalau makan je mesti muntah balik.

    ReplyDelete
  2. Maggie ni makanan yg paling setia dgn iqha time dekat kolej.,.hehe

    ReplyDelete
  3. yang ni tak try lg..tp yang Royale Mee udang Penang tu..perghh..memang terangkat baq ang!!

    ReplyDelete
  4. selamat menjamu selera.. hehe..

    Jemput singgah "Trip ke Sabah naik Myvi" tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. selamat taaahun baru ^^
    amboi meggi aje ? hhhurm CT nak kena try ni. ramai dah menceritakan kesedapannya..

    ReplyDelete
  6. maggi dengan kita tak dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  7. Kenapa nampak sedap? Nad kalau buat Maggi ish langsung tak menarik hahaha

    ReplyDelete
  8. dahsyat giler.. luch pertama utk 2015 dgn maggi.. hehehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..