Kill Me, Heal Me (Korean Drama)

10:02 PM


Salam.. 

Tak sabar nka tunggu subtitles untuk drama korea terbaru --> Kill Me, Heal Me..

Bestnye drama ni sebab lead actor & actress yang mantap (Ji Sung & Hwang Jung Geum) dan juga jalan cerita yang lain dari yang lain..
Lead drama ni pernah berlakon sekali dalam drama Secret tahun 2013 lepas..Drama ni memang sangat best..melodrama dia memang sangat sedih lah..

Jadi kali ni aku dapat rasakan drama ni pon sebest drama Secret based on synopsis dia..
ok jom baca sinopsis dia..



The third generation of a chaebol family suffers from multiple personality disorder after going through numerous life-threatening traumas. As he (Ji Sung) tries to get back on his life on the track with the help of a student majoring in psychology The “seven people” whom he created in his body began their battle to be the final dictator that will have control over his life. (Park Seo Joon) is a genius writer who is determined to find out the secrets and stories of the third generation Chaebol, starts following him around to uncover them but unexpectedly forms an empathy for him instead.

Ji Sung plays the characters of Cha Do Hyun, Shin Se Gi, Ferry Park, Ahn Yo Sub, Ahn Yo Na, Nana, Mysterious X.


Watak utama



WATCH ONLINE/TONTON ONLINE

KILL ME, HEAL ME



You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. Macam menarik cerita ni untuk di tonton. Kena pakat tengok ni.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tu lah.. Pelakon dan jln citer nmpk best

      Delete
  3. Dah lama tak tengok cite korea :D

    ReplyDelete
  4. cter ni best!! kat mana ye nk cari malay sub?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..