Tak sihat

12:01 AM


Salam..


Sejak aku mula bekerja awal bulan sembilan lepas, aku kerap kena asthma attack.. Sebelum ni aku tak pernah pon di'diagnose' asthma.. Kali pertama aku kena masa final year sebelum exam tahun lepas.. Bila dah mula start kerja, kena lah lagi asthma ni.. Aku rasa salah satu sebabnya aku terdedah kepada pelbagai jenis penyakit di hospital dan imun sistem aku yang lemah.. Alhamdulillah dah masuk bulan ke2 bekerja aku dah jarang kena asthma ni.. Tapi semalam tetiba kena lagi.. Aku rasa ni mesti sebab aku bekerja terlebih masa dan badan penat.. Hari ni dah mula off jadi dapatlah aku berehat di rumah.. Tapi still tak baik2 lagi.. Aku dah malas nak gi A&E ambil neb.. Untuk 4 bulan bekerja ni dah 2-3 kali aku gi A&E untuk amik neb.. Sob3..

Doakan aku cepat sembuh ye.. Kalau dah sembuh, aku nak pergi Labuan.. Nak borong coklat dan jalan2.. Hehe

-updated from new phone.. Hehe

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. get well soon ye.. take care.
    tido pakai stokin o slimot cuaca sejuk2 skarang ni..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..