Rezeki hujung tahun

10:31 PM


Salam.. 

Walaupun sibuk bekerja, aku tetap akan join GA kalau sempat..

Alhamdulillah, walaupun tak join semua GA, ada jugak rezeki menang..

Aku menang 2KG kerepek ubi daripada Azirafood 



Aku pilih kerepek ubi kari..tapi aku poskan kat alamat rumah di Penang..
kalau pos ke alamat Sabah, macam susah nak dapat sebab sentiasa takde kat rumah..
malas nak pergi poslaju pulak..
Jadi hantar ke kampung jelah, boleh family aku makan..

Kalau korang nak cuba, bolehlah beli di sini.. ---> AZIRA FOOD
 



Thanks juga untuk penganjur GA --> Mama Darwiish


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. wow, bestnya kak syu.. dapnya.. :D

    ReplyDelete
  2. Dapat kerepek..kenyang perut kan akak. Akak tinggal kat sabah ke...asal orang penang..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..