Rindu nak update blog

6:58 AM


Salam.. 


Lama giler rasanya tak update blog..
update pun simple2 je..
tak sempat nak taip panjang..
maklumlah tengah tagging ni takde masa free langsung..kalau ada pun untuk tidur je..
mula kerja dari 6 pagi sampai 10 malam..biasanya akan datang lagi awal dan balik lambat dari tu..
jadi tidur dalam 4-5 jam saja sehari..
memang tak cukup bagi aku yang kuat tidur ni..tapi Alhamdulillah dapat juga bertahan..cuma dah hampir 2 minggu ni, badan aku pun mula lah tak sihat..selesema dan sakit tekak dah ni..nasib baik hari ni off (cuti)..
Yang tak bestnye, walaupun off hari ni, kena datang klinik juga, sebab ada assessement untuk off tag..bila dah off tag barulah akan mula bekerja ikut shift..
tak sabar nak off tag..tapi takut juga sebab nanti kena shift malam sorang-2..huhu

papepon doakan aku ye korang semua..
nanti ada masa aku blogwalking ke blog korang..


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Sikit update..oklah tu.. jaga kesihatan diri, semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. sabar ye sis . gud lark in ur life :)

    ReplyDelete
  3. Sama lah kita. Baru nak cari mood balik. Jemput la singgah ye.

    ReplyDelete
  4. Take k syuhada. Jaga kesihatan diri yer :)

    Jika sudi singgahlah blog saya
    http://ummirdinacong.blogspot.com/
    TQ

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..