Travelog Korea 2014 Day 3 : Trick Eye Museum #2

1:23 PM


Salam..


Walaupun mood nak menaip Travelog Korea 2014 ni agak kurang, tapi aku gagahkan juga untuk menaip..kalau ikutkan je, memang terkubur lah entri ni jawabnya..
 
----

Masih lagi di hari ke-3..dan masih di dalam Trick Eye Museum..
Kali ni aku nak share gambar-gambar yang diambil di sana..ada gambar yang nampak real, ada gambar yang tak berapa menjadi..
entri ni penuh dengan gambar je tau..
 






































































































































 Jalan keluar dari situ, ada banyak cermin..kami dikelilingi oleh cermin dan kena cari jalan keluar..semuanya nampak sama je..jadi kena pegang cermin tu untuk cari jalan..




Gambar sebelum keluar dari Trick Eye Museum..



Jom pergi makan pulak!

Travelog Korea 2014 (28 April-8 May)



You Might Also Like

19 kata-kata yang comel~

  1. wau.. seronok nya.... macam best jer...

    ReplyDelete
  2. gambar ni cantik2 . rase nak pegi hari ni jugak

    ReplyDelete
  3. Menarik. Menarik. Paling suka yang dekat bulan tu.

    ReplyDelete
  4. rse mcm bnyk je yg baru dorg ltak kt trick eye museum nie...

    ReplyDelete
  5. cantik gila gambar2 ni.. macam real...

    p/s: tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/08/pemenang-bertuah-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  6. cantik!>. serius..mcm nak pergi KOrea balik..grrr..
    dulu pergi tak dan nak pi seni.. yo la.. rombongan exchange.. x sempat

    ReplyDelete
  7. rasa kat shah alam ada mcm ni...tapi yang ni of kos lagi best!:-)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..cantik blog awak..gambar2 nie semuanya menarik...

    ReplyDelete
  9. best nye .. comel jer tgk gamba-ii nie .

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..