Street Art Seksyen 7 Shah Alam

8:16 AM


Salam.. 

 Last week kan aku ke Shah Alam..Jadi sempatlah singgah kejap tempat ni..
Kami pergi hari khamis, tak lah ramai sangat orang..jadi tak segan sangat nak bergambar..hehe


Seksyen 7
Tapi No 7 tu dah jatuh pulak.



Layan je lah gambar di bawah ye..


Fatin (kami tumpang rumah Fatin di Shah Alam)


Azie (jadi driver kami..hehe)

































 meniru gaya



Cermin yang pecah ni cantik & kreatif..
























 Laman Seni Seksyen 7

















 Dalam kapal laut kot


 










Tempat orang jual air pon ada..penat ambil gambar, boleh singgah beli minuman kat sini..
















 








 Friendship forever!


 kebetulan masa ni memang tengah hujan rintik-rintik










Thanks to adik Azie (Syaira) sebab banyak ambil gambar kami bertiga..
Tempat ni belakang kedai Tutti Fruiti seksyen 7 Shah Alam..
Nak pergi sini, taip je kedai Tutti Fruiti dalam google maps/GPS..sampailah nanti..

kami guna google maps je sepanjang kat sana..tapi ada jugaklah sesat sikit sikit..biasalah kan..
haha



You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. Cantik-cantik. Teringin sangat nak pergi sini.

    ReplyDelete
  2. bagus dieorg manfaat lorong belakang dari buruk dan kotor...:-)

    ReplyDelete
  3. cantik kan sana. nak pi jugak nanti =)

    ReplyDelete
  4. wow!! menarik sgt2..hehe selalu tgk ramai kwn2 pos gambar dorg kat sini..bila ntah nk smp..:D

    ReplyDelete
  5. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! tak berkesempatan lgi nak giiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  6. Menarik lorong diubah dengan deko yang kreatif. Tidak lagi berasa takut melalui lorong.

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat bergambar kat street art ni.
    Semua gambar kreatif.
    Anak-anak akak beriya tengok.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..