Running Man Episode 210 English subs

3:04 PM


Salam.. 

Maaf lambat update Running Man Episode 210..
 Minggu ni agak busy la jugak..semalam baru je habis induksi selama 5 hari di Hotel Tang Dynasty, Kota Kinabalu, Sabah...
Hari ni baru agak free dan boleh lah online guna laptop..semasa kat sana, tak bawak laptop..jadi tak dapat lah update blog..
Minggu depan pun mungkin sama, tak dapat juga nak update blog..sebab dah mula bekerja secara rasmi..
Tapi maybe aku akan update juga pasal Running Man sebab ada yang datang blog aku sebab nak tengok citer ni..terima kasih ye..


Guest: AOA, 2PM, CBLUE, SBS, JYP Ent., FNC Ent., SK Knights Basketball


Streaming Links
Dailymotion:
Part 1 Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
Yourupload: (DOWN)
Part 1 Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
Mp4upload:
Part 1 Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
Videoweed:
Full
Vidtome:
Full


-selamat menonton-


FREE SEATS dari AirAsia? Jom dapatkan sekarang!

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Selamat menonton buat peminat running man..:)

    ReplyDelete
  2. peminat running tak sia-sia datang sia, ada banyak siri....

    ReplyDelete
  3. hope u still share link RM . jengah blog ni semata2 nk download RM . tq for sharing

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..