Review filem Into The Storm

6:29 AM


Salam.. 

Sebelum balik ke Penang semalam, sempat lagi aku dan kawan aku singgah di Mid Valley untuk tengok movie..rasa macam dah lama sangat tak tengok movie..last tengok pun lepas Pro Exam bulan empat hari tu..

Mulanya nak tengok Ju-On..tapi waktu pulak tak kena..nak kena tunggu sejam lebih pulak untuk tayangan seterusnya..jadi tengok jelah Into The Storm..Tengok poster macam best je..
Masa nak memilih filem ni pun agak lambat juga sebab adik kawan aku nak tengok Transformer..Aku tak follow sangat Transformer dan malas nak tengok sebab tak tau jalan cerita dia nanti..

Jadi last-last kami decide tengok movie ni jelah..





SYNOPSIS

In the span of a single day, the town of Silverton is ravaged by an unprecedented onslaught of tornadoes. The entire town is at the mercy of the erratic and deadly cyclones, even as storm trackers predict the worst is yet to come. Most people seek shelter, while others run towards the vortex, testing how far a storm chaser will go for that once-in-a-lifetime shot.
 

Review Into The Storm:

Boleh tahan best jugak..Suspen pun ada..takut tengok masa puting beliung tu datang dekat diorang..Masa part last lagi best sebab mereka berada di tengah-tengah puting beliung terbesar selaju 300km/h..
Aku khusyuk giler tengok sampai terbawa-bawa..tangan aku secara automatik bergerak macam nak tarik diorang daripada diterbangkan puting beliung tu..haha..lawak pon ada..Nasib baik gelap T__T

Kesimpulannya, jalan cerita best, saspen dan tak rugi tengok..




 TRAILER



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Banyak movies baru sekarang eh

    ReplyDelete
  2. ish.. cam best je synopsis. N memang suka nak tengok cerita action macam ni. Tak bosan sebab banyak aksi suspen

    ReplyDelete
  3. Omputih suka cite2 camni..
    And slalunye tak masuk akal.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..