Promosi Susu Kambing NGM8

8:56 PM


Salam.. 

Sempena bulan Syawal ni aku nak buat lah promosi untuk Susu Kambing NGM8 ..
Bagi sesiapa yang tak tahu pasal susu kambing ni, boleh tengok di sini --> Nutri Goat Miracle 8 ..
Susu kambing Nutri Goat Miracle 8 adalah gabungan hebat antara susu kambing & 8  makanan sunnah atau dipanggil 8 Makanan 'Ajaib..



 Ok, tak nak cerita panjang..kalau nak tau boleh klik link di atas..
sekarang jom tengok harga promosi dari aku ye..


Harga: Rm40 SM/ RM46 SS 
[1 Kotak = 15 sachets (30g)]



PROMOSI:
Beli 1 kotak dapat FREE GIFT(POSTAGE RM7)
Beli 2 kotak dapat 2 FREE GIFT ! ( POSTAGE RM10)
Beli 3 kotak dapat FREE postage + 2 FREE GIFT !
Beli 5 kotak dapat FREE postage + 3 FREE GIFT !


COD : Area Bukit Mertajam, Pulau Pinang dan kawasan sekitarnya

PROMOSI SEHINGGA 13 OGOS 2014





 Berminat?

PM /msj : Syuhada Salleh
SMS/whatsapp : 0135975040



READY STOCK OK !



You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Menarik ja susu nih..klu nak try, nak ambik kt mana ya?

    ReplyDelete
  2. mmg sedap susu ni..rugi tak cuba..sis dok mane? bleh pm kat fb or wasap klau nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah wasap..nanti kita plan jumpa kat mana2 yg senang..

      Delete
  3. Dah try tadi..sedap, husband cakap rasa macam susu nespray..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..nasib baik akak ngn husband suka..mmg sedap kan..

      Delete
  4. Macam sedap.. tak pernah try.. teringin nak try gak tapi.. :/

    ReplyDelete
  5. salam.terbukti susu kambing mempunyai banyak khasiat penawar penyakit.sesiapa nak carik susu kambing segar boleh call saya no 012-2331147 saya hantar delivery di sekitar KL.nak susu segar pun ada,info lanjut layari http://susukambingkl.blogspot.com/

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..