Night Watchman Korean Drama

12:00 PM


Salam.. 


Satu lagi drama korea terbaru bertajuk Night Watchman yang menggantikan drama korea Triangle..Drama Triangle tu aku tak tengok, so tak tau best ke tak..Drama Night Watchman ni baru bermula 4/8/2014 dan ditayangkan setiap hari Isnin dan Selasa..

Aku tertarik nak tengok drama ni sebab sinopsis dan jalan cerita dia yang nampak lain dari yang lain dan juga pelakon utama (hero) - Jung Il Woo..Heroin 1 dan ke 2 aku tak minat sangat sebab tak pernah tengok drama yang heroin-heroin tu berlakon..

So far, dah tengok episode 1, dan boleh tahan juga bestnye..part yang berlawan dengan hantu & naga tu yang tak boleh blah..nampak sangat tipunya..haha




SYNOPSIS

A fantasy romance drama set during the Joseon dynasty. This drama is about Lee Rin (Jung Il Woo), a prince who lives a lonely life outside the palace since childhood, even though he is born in the direct line of descent. Lee Rin has wealth and good looks but lives as a rebel to overcome internal struggles. Due to the fact that he can see ghosts, Lee Rin hides his secret and pain from childhood with a smiling face and playful behavior. After meeting Do Ha (Go Sung Hee), Lee Rin will be joining the team of night watchman and becomes a true prince after seeing the lives of the citizens as he helps get rid of the ghosts. The night watchman is crime prevention squad that used to patrol the streets from 9 to 5 at night to catch ghosts.
PELAKON

 Lee Rin (Jung Il Woo)

Do Ha (Go Sung Hee)

 Moo Suk (Jung Yoon Ho)

Park Soo Ryun (Seo Ye Ji)



 Night Watchman OST


--

TONTON ONLINE
 
 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. heroin dia comellll... macam best ja ni, tapi dah lama tak layan korea..hihiihh

    ReplyDelete
  2. dah tgk episod 1 dia... gempak habis.. huhu.. nantikan full drama episod di blog Shawal.. :)

    hanwoohwan.blogspot.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..