Kad Raya 2014 #18

5:55 PM



Salam..


Kad Raya 2014 kelapan belas yang aku dapat tahun ni adalah dari blogger Wani !


Cantik kad raya ni..







Thanks Wani !


  Korang boleh singgah dan follow blog Wani sekali ye..


*Maaf tahun nie tak dapat nak balas kad raya korang*

You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. Wah bestnya..macam zaman sekolah dulu je mengumpul kad raya banyak2..dah lama tak dapat kad raya..

    ReplyDelete
  2. kad raya ke 18 ? banyak jugak tu.... :)

    ReplyDelete
  3. byk dpt kad raya... selamat hari raya...

    ReplyDelete
  4. Banyak betul kad raya Syuhada.
    Ni yang keberapa dah agaknya.
    Time akak dpat kad, anak2 yang excited lebih.
    Macam-macam soklan depa tanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak..hari tu byk join segmen kad raya..

      mesti anak2 akak nak tau kad apelah tu n siapa yg bg kan..

      Delete
  5. Banyak betul dapat kad raya ye :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..