Duit 8Share dah masuk dan beli Xiaomi Powerbank

7:50 PM


Salam.. 


Duit 8share yang aku cashout hari tu dah masuk..RM76 semuanya..
Tapi dah habis dibelanjakan pada hari yang sama..
Aku beli Xiaomi powerbank di Lelong.com.my..
Nie kali kedua aku beli di sini tapi dengan seller yang berbeza lah..


 Beli di sini

Powerbank yang aku beli berharga RM73 termasuk FREE silicone cover + postage RM8
 Silicone cover tu yang free warna hijau dan hitam je..
Aku nak warna biru jadi kena tambah RM5..



harap barang sampai paling lambat pun hari jumaat lah..sabtu dah nak ke Sabah..kalau tak dapat juga, terpaksalah akak aku poskan semula ke Sabah..huhu..

 

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. wah dah cashout 8share...dik an punya apa cer tak tau lah 8 share tu wuwuw...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . wahh bestnya :D pink tu lawanya :3

    ReplyDelete
  3. Duit 8share Za pun dah masuk.. :)

    ReplyDelete
  4. waaaa...
    syokla ada powerbnk :)
    laaaa, kje 2 kali plak ...baik trus pos sabah je sis ^__^

    ReplyDelete
  5. Rajin shu buat 8share tu.
    Akak x buat pun.
    Takde maselah.huhu..

    ReplyDelete
  6. Waa.. cashout 8share? 8share tak tersentuh langsung sekarang :3

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..