Cashout 8share kali ke-7

11:37 AM

Salam.. 

Kalau tak salah aku, kali ni dah masuk kali ke-7 aku cashout 8share..last aku cashout bulan lapan tahun lepas..kalau lepas tu aku ada cashout jugak, tapi tak buat entri kat blog, tak pastilah pulak..
baru-baru ni aktif balik share link 8share..Alhamdulillah, income 8share pon bertambah juga walaupun sedikit demi sedikit..



 Kali ni dapatlah cashout Rm77..duit belum masuk dalam akaun lagi sebab aku cashout sehari dua before raya hari tu..


Cashout sebelum nie:




Nak join juga ?

klik daftar 8share ..


You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Tahniah :D Tak pernah cashout lagi TT__TT

    ReplyDelete
  2. Tak aktif pun main 8share ni. Tak rajin pulak nak share. Hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer... Zumal pun tengah tunggu nak cash out 8share ^_^

    ReplyDelete
  4. Syoknya,...kira duit raya lah ni :)

    ReplyDelete
  5. salam sis.. cane nk daftar? dh klik dkt 8share tp x leh nk sign up pom.. pleaseee tell me.. nk duit jgk..heee :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..rezeki syu
    nak jugak

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..