Bye Penang, Hye Sabah

8:34 AM



Salam.. 

Seperti yang pernah aku bagitau dalam entri-entri sebelum ni, hari ni lah hari aku akan meninggalkan Penang dan terbang ke Sabah untuk memulakan karier aku..
Flight aku dari Penang ke Sabah pada pagi ni..
Sedihnya nak tinggalkan Penang dan rumahku syurgaku ni setelah 4-5 bulan bercuti panjang..
Tapi aku kena redha..
Dah puas bercuti sampai dah bosan beratus kali jadi kali ni aku ke Sabah dengan semangat baru, insyaAllah..
Sebelum ni dah pernah ke Sabah, tapi dengan tujuan untuk bercuti..Sejak pergi dulu la, aku berniat nak kerja di Sabah selepas dah tamat pengajian..
Tercapai juga hasrat aku..
Jadi doakan aku selamat sampai di sana ye..
Dan doakan semoga dipermudahkan perjalanan baru dalam hidup aku..

Terima kasih semua! dan maafkan aku jika ada salah dan silap..
Maybe selepas ni akan kurang masa untuk update blog dan blogwalking ke blog korang..Tapi janganlah lupa singgah blog aku ye..
Bila aku free insyaAllah aku akan blogwalking ke blog korang semua..

 
Nah, 1 gambar untuk korang..hehe ^^

 


p/s : Nie entri autopublish je..Taip sebelum tido malam tadi..Pagi ni memang dah tak sempat nak on laptop..



You Might Also Like

16 kata-kata yang comel~

  1. alolo..yaya tak pernah pegi sabah lagi..teringin juga nak pergi suatu hari nanti..
    semoga selamat sampai ^_^

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai di Sabah.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah syu...sabah kat mana?nak ole2..hehe..actually kampung kita kat sabah gak..

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiut la syu
    mcm kucing..comel!
    selamat berkhidmat syu..moga dipermudahlan buat syu di sana

    tag syu:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  5. Dapat kerja dekat Sabah? Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  6. sis syuhada kerja area mana d sabah?

    ReplyDelete
  7. Wahhhh.. kalu akk gi Sabah, blehlah bawa akak jalan2 sana ya..

    ReplyDelete
  8. Selamat datang ke Sabah Negeri Di Bawah Bayu..:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik...selamat datang ke negeri di bawah bayu...Diana kat sandakan,Sabah...salam kenal dik...

    ReplyDelete
  10. selamat bertugas di tempat yang baru.. comelnya arnab tuh.. tetiba teringat kat demuk yg ada kat kampung..

    ReplyDelete
  11. dah nk tinggalkan penang yer.. bye2..
    -org penang

    ReplyDelete
  12. Good luck kt tmpt baru.seronoknya dpt berkelana

    ReplyDelete
  13. Jauhnye sampai kat Sabah.
    Selamat berjaya dalam 'dunia baru '.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.. akak tag syu dalam segmen..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  15. sabah tmpt terbaik utk makan angin
    pernah study di ums dulu..terbaik!
    moga dipermudahkan buat syu

    tag syu:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..