3 Entri terbaik Denaihati

9:00 AM


Salam.. 

Alhamdulillah..akhirnya datang juga idea untuk aku menulis review mengenai entri terbaik blog Denaihati..




3 Entri terbaik Denaihati yang menjadi pilihan aku ialah :


Entri Pertama : Cabaran Duit Raya Aidilfitri 2014

Kenapa aku rasa entri ni terbaik ?

1- sebab aku suka join contest dan syarat yang dikenakan amatlah mudah iaitu cuma perlu meletakkan banner Denaihati di blog dan usaha sebaik mungkin..
2- Hadiah yang diberikan untuk contest sangat menarik dan menjadi bertambah semangat untuk join contest ni.
3- Denaihati memang selalu anjurkan contest yang best sebegiini dan aku memang selalunya akan join kalau ada masa..


contoh banner yang boleh diletakkan di blog kita:


Save Gaza Denaihati


Ada banyak lagi banner yang disediakan..boleh tengok SINI..


Ok, jom aku cerita sedikit mengenai contest ni..Ada 3 kategori..


1. Cabaran Penulis Komen Mingguan Terbanyak
Hadiah : RM100 untuk setiap top 7 penulis komen terbanyak mingguan.

-Alhamdulillah, aku dah berjaya menang untuk 3 minggu berturut-turut..Terima kasih Denaihati .. Semoga makin murah rezeki insyaAllah..
-Korang pon masih sempat untuk join kalau berminat..tamat hari jumaat ni..


2.Memberi Trafik Terbanyak kepada blog Denaihati

Hadiah : RM500 kepada blog yang dapat memberi trafik sebanyak jumlah 10k dan lebih pada 11/7/2014 - 11.59 pm, 8/8/2014..


 Contoh trafik blog dari rakan-rakan blog utk blog Denaihati.
-Blog aku pernah tersenarai, harapnya kali ni ada rezeki untuk tersenarai lagi lah.. insyaAllah..
 -Dan masih belum terlambat untuk korang join..tamat jumaat ni.



3. Menulis review entri Denaihati terbaik

Hadiah : RM100 untuk blog yang mengikut syarat yang ditetapkan (Review mesti melebihi 400 ratus perkataan, mempunyai sekurang-kurang tiga gambar, backlinks kepada entri yang dipilih denaihati dan satu backlinks kepada penaja Asamboi.my.)





 Pandelela Rinong dan Nur Dhabitah Sabri bersama pingat yang dimenangi mereka dalam acara 10m Platform Synchronized ..


Kenapa aku rasa entri ni terbaik ?

1- Aku tak minat sukan, jadi jarang ambil tahu update terkini mengenai sukan di negara kita..Bila Denaihati buat entri mengenai Sukan Komanwel 2014, barulah aku tahu juga serba sedikit mengenai sukan ni.
2- Entri di blog Denaihati memang akan selalu di-update..jadi tak perlu risau korang tertinggal maklumat terkini mengenai sukan Komanwel 2014.. Setakat ni dah 6 Pingat Emas yang berjaya diraih oleh Malaysia..Tahniah diucapkan..
3- Entri ini juga menyenaraikan jumlah pingat yang terkumpul termasuk perak dan gangsa disertakan dengan nama pemain dan acara yang dimenangi..




Kenapa aku rasa entri ni terbaik ?
 1- Sekarang kan bulan Syawal, jadi mesti ramai yang tercari-cari maklumat mengenai puasa enam..jadi dalam entri ni ada maklumat berguna yang boleh dicari..contohnya kelebihan puasa enam beserta dengan hadisnya sekali..

Sebenarnya, ada lagi entri di blog Denaihati yang aku rasakan terbaik dan berguna..Tapi aku senaraikan 3 entri yang terkini sahaja.. Kalau nak baca entri lain, korang boleh lah ke blog Denaihati ye..Selain tu korang boleh juga singgah di blog Asamboi.my untuk membaca entri menarik dan berguna di situ..

-SELAMAT MEMBACA-


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Bukankah lebih baik kalau hadiah lumayan diagih kepada 100 blogger (misalnya). Lebih meriah dan menarik hati..:)

    ReplyDelete
  2. wow... syu 3 kali berturut2? dasyat hihi

    ReplyDelete
  3. Saya tak terjangkau kot kalau trafik 10k tu..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..