Travelog Korea 2014 Day 3 : Nami Island Part 2

9:00 AM


Salam.. 

Sampai dah kami di Nami Island setelah menaiki feri selama beberapa minit..perkara pertama yang dibuat macam biasalah, ambil gambar dulu..



nampak je benda yang unik, terus nak bergambar..hehe



 Masing-2 dah tak sabar nak tengok dan jelajah Nami Island nie..





 pokok ape entah nie





Ramainye orang..


 Semua pon sibuk nak tangkap gambar sebab cantik sangat pemandangan kat sini..



 Jom mulakan penjelajahan di Nami Island ni !


Pokok-2 yang melambangkan Nami Island.. Asal nampak je pokok ni terus teringat Nami dan juga Winter Sonata (drama korea)



signboard banyak disediakan supaya orang ramai tak sesat..





Cantik sangat


 kalau musim sejuk mesti lagi cantik nie..


mestilah bergambar dengan pokok-2 nie
Mula-2 aku..


Lepas tu Azie


Kemudian akak aku..macam biasalah kan..
 

 Lepas tu..selfie bertiga pulak..





banyak patung batu kat sini


 Cantik daun pokok nie..warna merah darah..





 Masa ni kan musim bunga, jadi merata tempatlah ada bunga..
macam-2 warna ada..



 Aku taktau nak tulis ape dah, korang layan gambar jelah ye..















  Tomb of General Nami







Peta Nami Island..luas kan??







 Kena lah tengok signboard yang banyak supaya tak sesat nanti





 Sambil jalan tu, ternampak tempat nie..Song Island namanya..


nak tau juga tempat ape nie, jadi masuklah kejap..





Tapi sebelum tu ambil dulu gambar kat depan tempat nie..




Alat muzik pon ada. .


 Jalan untuk masuk ke Song Island..


sempat lagi selfie, pantang nampak cermin..


Siap ada coffee shop lagi di sini..boleh la lepak-2 kalau dah penat berjalan..






Kawasan luar Song Island..


Macam tempat untuk buat persembahan je nie..


Trek/laluan keretapi.. Tak sure lah free ke kena bayar kalau nak naik keretapi nie..



Perjalanan diteruskan untuk ke tempat lain pula...







 bersambung..



You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. seronok la depa jalan sakan noo heheheh

    ReplyDelete
  2. PERGHHH . LAGI2 SAMBUNG . HEHE . MAKIN TINGIN NAK PEGI NI

    ReplyDelete
  3. wahh sonoknyerr gi korea kanns., eHHeee

    ReplyDelete
  4. cantiknya kat sini..semua benda pun nampak unik :)

    ReplyDelete
  5. Unik ^^ Kalau saya masuk mesti sesat tak keluar-keluar xD Sebab nampak macam memeningkan pulak :3

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..