Tonton Online Pengantin Malam (2014)

11:30 PMSalam.. 


Kalau nak tengok movie ni, sila tengok siang-2 ye..macam seram je..SINOPSIS


Mengisahkan tentang seorang isteri, Maya (Nora Danish) yang mengalami amnesia selepas kemalangan jalan raya. Sejak dari hari itu, Maya sering diganggu lembaga misteri sehinggakan suami Maya, Razif (Farid Kamil) terpaksa membawa Maya berehat di Villa keluarga Razif.

Namun gangguan itu tidak berhenti malah semakin teruk sehinggakan Maya tidak dapat mengawal perasaannya. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan oleh Razif yang tidak percaya gangguan yang terjadi pada Maya adalah benar sehinggakan hubungan mereka semakin renggang.

Villa yang mereka diami itu juga memberi pelbagai persoalan terhadap Maya kerana cilla tersebut didiami seorang tukang kebun. Perlakuan pelik Maya mendapat reaksi yang berbeza dari tukang kebun itu malahan sikap Maya yang semakin hari semakin pelik itu membuatkan Razif mencari seorang doctor pakar untuk mengubati penyakit yang dialami Maya.

Adakah Maya terus berkelakuan pelik selepas mendapat rawatan dari doctor tersebut? Dan apakah kaitan tukang kebun dan villa yang didiami Razif dan Maya?


Tonton Online Pengantin Malam (2014)You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..