Shopping Online di Zalora

9:48 AM


Salam.. 

Selasa lepas sempat lagi aku shopping online di Zalora.. Ingatkan tak nak shopping online dah, tapi sebab dah dapat baucer Rm100 dari Zalora, kenalah shopping jugak kan..Asalnya benda lain yang nak beli, tapi terbeli benda lain..




Total Rm123.85..Tolak baucer Zalora Rm100, tinggal Rm23.85 aje lah yang kena bayar..baru ingat tak nak shopping lebih tadi nak bagi cukup-2 Rm100 atau pun kurang..tapi tak berjaya juga..huhu..




Jadi sekarang tinggal nak tunggu barang sampai je..Harapnya sempatlah sampai sebelum raya ni..Nanti aku share barang apa yang aku beli..


 p/s: Ni kali kedua shopping di Zalora..


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. ya..jom shopping raya..online di zalora

    ReplyDelete
  2. wahhh.. ada kupon.. mcm na boleh dpt kupon tue?


    www.ourlovebonding.com

    ReplyDelete
  3. wow..best ya shopping online....:DD snng dan mudah

    ReplyDelete
  4. wuuuuu zalora ...masih wujud lagi yeee..hehehe...
    ingat dah kena padam ..

    ReplyDelete
  5. Wah, bestnya dapat RM100. Kiera dapat rm50 je. Heeeee

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..