Segmen Menang Kad Raya by Del

12:55 PM



Salam..




Blog http://double-dwithdiary.blogspot.com/

-Ok, cuma gambar kat blog tu terlebih besar..kena edit dekat layout..
-button follower takde..so takleh nak follow..

Blog http://please-be-mine-ever.blogspot.com/
-Blog nie kemas dan cantik..cuma kalau tu blog novel, kalau ada lagu macam mengganggu orang nak baca..



Hadiah tajaan Del sendiri. Jadi mari kita berterima kasih pada Del.


Hadiah :
  • Kad raya ×3

  • Hadiah misteri dari Del ×1

Kalau ramai join, Del akan tambah sebuah hadiah yang mungkin boleh bagi kat anak saudara ke, anak sendiri ke, kalau diri sendiri kanak-kanak/remaja, hadiahkan pada diri sendiri sajalah.


Hadiahnya ialah :

  • Sebuah novel Ana Solehah

Kalau kurang 10 orang menyertai : Segmen dibatalkan


Kalau lebih 25 orang sertai : Hadiah ditambah




Tamat pada : Bila-bila masa sahaja pada bulan Julai



Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. Semoga berjaya!! wahh rajin ye join segmen / GA ni.. respect laaa..

    ReplyDelete
  2. Thanks for joined, but.. mana reviewnya? Akak dah follow blog saya atau belum?

    ReplyDelete
  3. All the best :)
    Jom join GA ni :D

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-2014-by-silent.html?m=1

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/06/big-big-june-birthday-giveaway-by-rara.html?m=1

    ReplyDelete
  4. dr GA yg sma..dear choklat d atas tu inc postage x?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..