Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"

11:17 PM



Assalamualaikum...





Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:

1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com


2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju


3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"


4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish


5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah


6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014



Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog ni ya. All the best semua. ^_^




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. wahh, kak anim buat segmen ye..
    pape pun wish you luck.! :D

    ReplyDelete
  2. Semoga Berjaya
    Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-ainim-nak-bagi-kad-raya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  4. gud luck awak, smoga ada rezeki ramadhan ini

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..