Review Xiaomi Mi3

12:00 PM


Salam.. 


Seperti yang aku tulis dalam entri lepas, aku akan review camera dari Xiaomi Mi3 nie kan..
Xiaomi Mi3 front camera : 2MP, primary camera: 13 MP

Kat bawah nie ada beberapa keping gambar yang diambil..

Gambar menggunakan kamera depan (2MP) atau nama lainnya selfie :



 Masa nak selfie ni, dia ada tulis umur sekali di skrin handphone tu..ada certain angle umur jadi muda, ada certain angle lagi jadi tua..So kita pilih lah angle yang lagi muda kan..hehe



Gambar menggunakan kamera belakang (13 MP) :


 Gambar pertama :

 Nasi Arab



 Gambar kedua :

 Kuih siput (belum digoreng)



 Gambar ketiga :

 Gambar lilin(tanpa flash)..diambil masa blackout hari tu..



Gambar keempat:

Gambar lilin (ada flash)


Gambar kelima :

Soyfresh Hershey's Mocha (sedap kot) haha


Kesemua gambar ni aku resize kepada 800 megapixel tau..kalau tak resize mesti lagi cantik..



Ni pula contoh gambar yang diambil Mi3 yang ada dalam website rasmi Mi3.. Nak tengok klik sini..



So far, aku sangat puas hati dengan camera Xiaomi Mi3 ni..Mudah nak ambil gambar dan kualiti gambar pun cantik..


Apa pendapat korang?





You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..