Review Nutri Goat Miracle 8

12:11 PM


Salam.. 


http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/saya-jual-nutri-goat-miracle-8.html



Sahur semalam aku dah minum susu kambing Nutri Goat Miracle 8 nie..
semuanya sebab terpengaruh dengan blogger-2 yang dah cuba susu kambing nie lah..katanya sedap dan tak berbau hamis..
Jadi pagi tu aku pon bancuhlah susu kambing nie..mula-2 cuba bau, Alhamdulillah tak bau hamis..lepas tu, rasalah..memang sedap..tak manis dan sedang-2 je..masa aku minum tu suam lagi, jadi aku sejukkan dulu baru minum semula..lagi sedap kalau sejuk rupanya..Jadi next time, aku nak minum yang sejuk ajalah..




Sebab Utama aku minum susu nie adalah kerana kebaikannya dan juga susu ni berasaskan 8 makanan sunnah.. sape yang tak nak makan makanan sunnah kan? Kebaikan susu nie ada banyak, korang boleh baca sini..tapi yang buat aku tertarik dengan susu ni adalah ianya

  • Merendahkan kolestrol
  • Menguatkan sistem imunisasi,
  • Meningkatkan daya ingatan dan fokus


Nak cuba juga?


PM /msj : Syuhada Salleh
SMS/whatsapp : 0135975040





Harga: Rm40 SM/ RM46 SS 
[1 Kotak = 15 sachets (30g)]


COD : Area Bukit Mertajam, Pulau Pinang dan kawasan sekitarnya


 
PROMOSI:

Beli 3 kotak dapat FREE postage !
Beli 5 kotak dapat FREE postage + FREE 1 jar Chocoletto !





You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Sdp ekk teringin juga nak minum

    ReplyDelete
  2. Sedap sangat!! Ena suka sebab tak terlampau manis dan berlemak.. Banyak la effect yng bgus pd diri ena

    ReplyDelete
  3. Sedap..sebab migrain pon dah berkurang

    ReplyDelete
  4. Teringin nak try tapi was-was gak sebab tak pernah minum susu kambing seumur hidup ni xD

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..