Pengalaman shopping di Nile.Com.My

12:52 PM



Salam.. 



Hari sabtu lepas, aku try buka website nile.com.my sebab nak cari handbag untuk raya nie..Harga kat situ kan boleh tahan jugak murahnye..bila dah buka tu, mestilah rambang mata..banyak beg dengan harga yang murah/berpatutan..aku pon berkenan la kat satu bag nie..kebetulan akak aku pon tengah nak beli beg, jadi aku suruh la dia buka website tu..dia pon berkenan jugak kat satu beg tu..then akak aku cakaplah, tunjuk  beg-2 tu kat mak aku pulak..nak belanja katanya..jadi mak aku pon terjebak sama dan berkenan dengan satu beg nie..Jadi kami pun belilah 3 beg di situ dengan harga Rm106..disebabkan harga barang melebihi Rm100, jadi dapatlah postage free dengan GDEX..



Lepas dah bayar tu, aku baca la pulak komen-2 orang pasal nile nie..katanya barang kat situ tak sama seperti dalam gambar..bila barang dah sampai, nampak macam barang reject je..jadi aku pon dah tak sedap hati, takutlah pulak dapat barang tak elok tu..dah tu, GDEX pulak yang poskan..jadi aku bajet barang akan sampai dalam masa seminggu jugak lah..sebab aku dengar cerita servis GDEX nie sangat slow, hantar barang lambat..jadi aku redha jelah..yang penting barang sampai..

Tapi, Alhamdulillah, barang dah sampai pon semalam (selasa).. Mereka poskan barang aku hari isnin, hari selasa dah dapat..Kira cepatlah nie..nasib baiklah servis GDEX kat Penang nie OK..Tapi pekerja GDEX tu 2-3 kali jugaklah call aku sebab tak tau jalan..


 Barang dah sampai..besar jugaklah..



Barang dibalut dengan kemas..


Jadi nielah barang yang kami beli.. 3 jenis beg tangan..




1 untuk Mak aku..



1 untuk Akak aku



1 lagi untuk aku



Bagi aku, kualiti beg nie ok, cuma agak berat sikit jer..yang penting aku puas hati lah shopping di Nile.Com.My ..






You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. Wahhh cantik! Murah pula tu. Nak usya la juga! Nak beli. Hehhehee

    ReplyDelete
  2. Best barang kat nile ni huhu... Rasa nak beli sume je sbb harga leyh tahan

    ReplyDelete
  3. macam menarik je shopping kat sini..

    ReplyDelete
  4. Pernah shopping kat sini..memang harga berpatutan, barang berkualiti..

    ReplyDelete
  5. eish! yg biru utk syu tu cntik!
    biasalah kite tgk gmba cntik dpt mmg lain mcm skit
    tp worth it kn ? :)
    MG pon penah shoping kt nile ni

    ReplyDelete
  6. sy pun sellau jugak shopping kt nile ni.. member2 ofis pun... murah kan..

    ReplyDelete
  7. Cik akak tak pernah lgi berbeli kat nile nie.
    Promosi sekarang ada 80 %

    ReplyDelete
  8. Nak try beli kt nile plk la, asyik zalora jer... Hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..