Nak cashout 8share ke tak?

1:05 PM


Salam.. 

Just nak share earning latest aku daripada 8share..
sebelum ni dah beberapa kali cashout dah..
Jadi rasanya bulan nie pun nak cashout jugak la memandangkan aku dah capai jumlah minimum untuk cashout iaitu RM50..Tapi aku tak nak cashout sekarang, aku nak cash out sebelum 21 Julai ni..Sebab bulan nie sekali je cashout akan diproses atas masalah teknikal..Aku nak kumpul lagi sikit, barulah nak cashout..


 Latest earning  12.7.2014


Cashout sebelum nie:
Cashout Says.my kali ke-5
Cashout Says.my kali ke-6 
(kali terakhir cashout tahun lepas, rehat kejap setahun, baru tahun nie aktif balik share link lepas exam haritu)



 Selain tu, aku nak ajak blogger-2 yang belum daftar dengan 8share nie untuk cuba mendaftar..Sangat mudah..Belum cuba belum tahu...






You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..