Menunggu ketibaan posmen

8:32 PM


Salam.. 

Hari nie menunggu ketibaan pak cik posmen..hari sabtu lepas tunggu punya tunggu tapi tak sampai-2..bila check tracking number, rupanya barang masih belum dihantar..frust sekejap..

Pagi tadi check tracking number, barang dah on the way..tak sabar nak dapat..


Dalam pukul 10.30 pagi, posmen pon sampai..terkejut juga aku, biasanya dalam pukul 12.30 tengahari ke atas baru akan sampai..tetiba awal pulak..

rupa-rupanya bukan barang aku yang sampai..surat untuk ayah aku..siap kena sign bagai..kan dah tertipu..frust kejap..

Tak lama lepas tu, dalam pukul 1.00 tengahari, dengar bunyi hon posmen lagi..hati dah happy..konfom2 barang aku yang sampai..dan memang betul pon..


Nielah barangnyaa..




cuba teka barang apakah ini? Hehe

esok aku bagitau ye..

 



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. It's computer parts repair! keyboardd ?? heeeee

    ReplyDelete
  2. computer part?
    ram? huhu ..
    bertungkus lumus uncle posmen pos brg this week kn

    ReplyDelete
  3. musim perayaan courier service agak problem sikit kan..so kena bersabar je la..alhamdulillah selamat sampai..apakah tu?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..