Limit Japanase Drama

12:13 AM


Salam.. 

Aku baru tengok drama jepun yang bertajuk Limit..Drama nie tahun 2013, sebanyak 12 episode..Setiap episode selama 30 minit..
Bagi aku drama nie best, sedih dan sangat confused.. Drama nie berkaitan dengan persahabatan dan  kepercayaan..sangat terharu tengok drama nie..




Mengisahkan pelajar dari kelas yang sama seramai 30 orang yang naik bas untuk ke kem sekolah..tetapi pemandu bas tu terlampau overwork dan mati semasa memandu dan bas mereka terbabas ke dalam gaung..Hanya 6 orang yang terselamat daripada kemalangan tersebut..Tetapi, hanya 5 orang je yang selamat pulang daripada 6 orang tersebut..



SYNOPSIS


Based on the manga series “Limit” by Keiko Suenobu. Konno (Nanami Sakuraba) is a high school student. She belongs to the the most powerful group in the class, which is led by Sakura Himezawa, so she can have a peaceful school life. One day, on the way to a school exchange event, a school bus driver dies due to overwork. The bus goes off a cliff.

Including Sakura Himezawa, a majority of Konno’s classmates die in the accident. Only 5 girls including Konno survive. The other four survivors are Kamiya (Tao Tsuchiya), Haru (Ayano Kudo), Arisa (Rio Yamashita) and Chikage Usui. These five girls have to survive and during their struggles they express their feelings which they have held inside.



Mulanya ingatkan 4 orang nie je yang selamat..rupa-2nya ada lagi sorang yang selamat jugak..



TONTON ONLINE

LIMIT JAPANESE DRAMA



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. cm ceta hantu ja hihih..Japanese ni kurang ckit nak tonton..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hantu jepun menakutkan. Merayap atas lantai...Erkkk..

      Delete
  2. mcm best je crita ni.. lama x tgk j-drama.. last tgk 1 litre of tears.. :D

    www.munirahizzan.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..