Lagu Korea dalam Kimchi Raya (TV9)

3:27 AM


Salam.. 

Ramai juga yang mencari lagu tema/ost dalam telemovie Kimchi Raya.. Jadi aku cuba cari lah, jumpa juga akhirnya..semua lagu dalam movie tu aku tak pernah dengar sebelum..bila dengar dalam movie, best jugaklah..

so, kat bawah ni ada senarai Lagu Korea dalam Kimchi Raya..



1) High4 &  IU - Not Spring, Love, or Cherry Blossoms







2) Akdong Musician (AKMU) - 200%







3) 15& – Sugar








4) Lee Sun Hee - Meet Him Among Them







Fuhh..jumpa juga semuanya..penat jugak mencari..hampir sejam lebih kot..semua lagu best-best dan semuanya lagu baru (tahun 2014)..Aku dah siap download semua lagu ni..hehe



Tonton Online Kimchi Raya



You Might Also Like

21 kata-kata yang comel~

  1. Eh.. lagu Korea dalam Kimchi Raya? 0,0 Macam tak kena je bunyinya.. haha

    ReplyDelete
  2. Betul lagu2 dalam drama tu best2 jugak..

    ReplyDelete
  3. Memang bestkan lagu dalam drama tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, mmg best..walaupun 1st time dengar, tapi dah suka..

      Delete
  4. rajin juga buat benda ini..memang terbaiklah ..saya suka korea kerana budaya dan orangnya yang cantik-cantik belaka.

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sbb dah suka, cari jugaklah lagu tu..dengar full baru best..sy suka tgk drama korea dan suka jg dgn orang2nya..kbanyakannya baik2..suka tolong org..dan tmpt kat korea sume cntik2..

      Delete
    2. Cam ada 1 lg lagu tertinggl ler....!!

      Delete
    3. Cam ada 1 lg lagu tertinggl ler.....!!

      Delete
    4. Cam ada 1 lagi lagu tertinggal lerrr....!!

      Delete
  5. wah sedap2 lagunya..kimchi raya ni tv berapa?

    Tips Atasi Kolesterol

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..mmg sedap pon lagu2 dia..kat TV9..

      Delete
  6. ni sume lagu yg ad dalam cite tu ye..??

    ReplyDelete
  7. ni sume lagu yg ad dalam cite tu ye..??

    ReplyDelete
  8. trimas! bru tgk cite tu smlm. terus harini nk cari. nasib baikkk adeee..trimas3!

    ReplyDelete
  9. Macam ada satu lagu yg tinggal la....korg rasa??? ;(

    ReplyDelete
  10. Cam ada 1 lagu yg tertinggl ler....korg rsa???

    ReplyDelete
  11. how to download this video? :'(

    ReplyDelete
  12. saya ni tak lah mnat sangat ngan lagu korea, tapi lepas sya tengok drama kimchi raya, lagu permulaan tu pun dah memikat. smpailah sya cari kat google. thanks sebab listkan nama lagu2 tu.. best sangat

    ReplyDelete
  13. Lagi satu tajuk 'some' oleh soyou ;)

    ReplyDelete
  14. Thank you so much. I pun dah terbawa2 minat lagu Korea

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..