Kad Raya 2014 #2

10:30 AM


Salam.. 


Kad Raya 2014 kedua yang aku dapat tahun ni adalah dari blogger Ibu Lala !


Kad raya yang simple tapi cantik..


 Terima kasih kerana sudi bagi kad raya untuk saya..salam ukhwah juga buat akak..
selamat hari raya..



Thanks Kak !


  Korang boleh singgah dan follow blog Ibu Lala sekali ye..


*Maaf tahun nie tak dapat nak balas kad raya korang*

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. akak pun dapat dari Ibu Lala juga... ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah.
    Saya tak sempat beli kad raya bagi sesape. Insyaallah next time.
    Selamat menyambut Syawal. Tahun ni raya mana?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..