Fated to Love You Korean Drama

3:23 PM



Salam.. 

Nak share satu lagi drama korea terbaru bertajuk Fated to Love You..Watak utama Jang Hyuk dan Jang Nara..Sebelum nie mereka dah pernah berlakon bersama dalam drama korea The Successful Story of A Bright Girl..


 Fated to Love You versi Taiwan


Drama nie merupakan remake daripada drama Taiwan dengan tajuk yang sama - Fated to Love You..
 Yang versi Taiwan aku dah tengok dan memang sangat-2 best..Aku siap ada lagi CD drama nie yang ditayangkan pada tahun 2008..


Genre drama nie Romantik Komedi, dengan sebanyak 20 episodes..




SYNOPSIS

Remake of popular 2008 Taiwan drama series “Fated to Love You”.
Making a mistake after having way too many drinks can change everything. Lee Gun (Jang Hyuk) is the successor to a large company run by his family. Kim Mi Young (Jang Na Ra) is an average-looking secretary in a law firm who earned the nickname “Post-It” for her inability to say no to her colleagues who dump work on her. When the two cross paths one night after having too much to drink, they end up having a one-night stand. When Mi Young finds out afterwards that she is pregnant, what will become of them? And will Nam Se Ra (Wang Ji Won) and Daniel (Choi Jin Hyuk) just stand by and let Gun and Mi Young deal with the situation in their own way?


scene daripada episode 1


So far, aku dah tengok dua episode..boleh tahan best jugak dan hampir sama dengan drama asal..bila tengok drama nie, aku dok compare dengan versi taiwan punya..tapi dah tak berapa ingat sangat semua scene sebab drama taiwan tu pun dah lama tengok..


TONTON ONLINE



Fated To Love You OST

----





selamat menonton



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..