Buffet Ramadhan Casa Ombak

12:08 AM



Salam.. 

 Korang pernah dengar tak pasal Casa Ombak? Kalau tak, meh sini aku ceritakan serba sedikit mengenai Casa Ombak..

  • Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.
  • Telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.
  • Lokasi event kami terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

Sempena Ramadhan kali nie, pihak Casa Ombak ada membuat Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak..


Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak
 
Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur


HARGA :
RM55 - dewasa
RM27 - kanak-2

Bagi aku harga ini sangat berpatutan kerana pelbagai jenis makanan yang disediakan di sana..
Pelbagai hidangan kampung yang meriah dijadikan menu utama di samping instant cook stall corner yang turut disediakan di sana..

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur





Dan perkara yang paling penting bila nak berbuka di sesuatu tempat tu ialah tempat solat.. Di Casa Ombak, tempat solat ada di sediakan bagi para muslimin dan muslimah..Jadi anda semua boleh menikmati hidangan Buffet Ramadhan Casa Ombak dengan tenang..


Jadi, kalau nak pergi sila tengok maps di bawah..kang sesat, susah pulak..
 

Lokasi Maps Ombak Creative @ Casa Ombak


Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur


Tapi, sebelum pergi, pastikan anda membuat tempahan terlebih dahulu..Lagi awal lagi baik untuk mengelakkan tempahan penuh kerana tempat yang disediakan agak terhad dan menjadi pilihan ramai..
 

Tempahan Boleh Dibuat Melalui:

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com 










You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. wah entry yang sangat menarik..all the best ye..jom ke blog saya pula Buffet Ramadhan Casa Ombak

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya Syuhada...
    dan juga untuk kontest komen terbanyak di Denaihati ! Hee ;)

    ReplyDelete
  3. woooow.. ramadhan stakat ni belum dapat join memana buffet pun lagi..
    menarik ni tapi alahaai bilalah nak balik KL..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya dalam kontest ini..

    ReplyDelete
  5. Perkongsian menarik, jom reramai kita terjah Buffet Ramadhan Casa Ombak :)

    ReplyDelete
  6. Sodap ni :).

    Good luck. Nor pun join contest ni :)

    ReplyDelete
  7. salam. sy pun join contest ni..

    http://walkstatic.blogspot.com/2014/07/buffet-ramadhan-casa-ombak.html

    ReplyDelete
  8. Makan, makan juga..solat jangan tinggal yer..hehe

    ReplyDelete
  9. good luck sis... ada can kalau nak menang :)

    amal singgah sini.. moga tuan blog panjang umur dan dimurahkan rezekii.. aamiiin

    ReplyDelete
  10. Assalam...terima kasih sis sudi join..anyway good luck tau & all the best ;)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..