3 DESIGNS TERKINI SCARF SWEETHONEY

6:33 PM


Salam.. 


Scarf Sweethoney merupakan salah satu jenama pengeluar tudung yang cukup terkenal dikalangan wanita berhijab. Bermula dengan hanya menjual koleksi tudung online secara kecil-kecilan menerusi laman sosial Facebook, Scarf Sweethoney kemudiannya  semakin dikenali dengan pembukaan laman web rasmi mereka. Apa yang cukup menarik adalah, jenama ini sentiasa menampilkan koleksi tudung online yang cukup menawan dan pastinya mengikuti trend terkini. Sempena Syawal yang bakal menjelang tidak lama lagi, jom kita lihat 3 koleksi tudung terbaru daripada Scarf Sweethoney untuk anda miliki..

1.      Pleated Shawl Athifa  


Bagi anda yang menggemari gaya yang ringkas dan kemas, koleksi Pleated Shawl Athifa pastinya pilihan terbaik untuk anda. Menggunakan fabrik yang lembut dan ringan, shawl yang direka dengan lipatan atau pleated style ini amat mudah dibentuk dan memberikan keselesaan yang ideal sepanjang pemakaian.
  
  2. Sequin Shawl Tihany

  
Sequin Shawl Tihany pula adalah koleksi tudung daripada Scarf Sweethoney yang direka dengan penambahan labuci yang cukup glamor. Koleksi shawl ini boleh anda temui dalam pelbagai pilihan warna yang cukup menarik!3. Printed Shawl Irdina


Koleksi tudung seterusnya adalah Printed Shawl Irdina dimana boleh anda temui dalam beberapa pilihan corak floral berona pastel yang cukup ‘sweet’.
  
Jadi koleksi yang manakah menjadi pilihan anda? Untuk pengetahuan anda, koleksi tudung online Scarf Sweethoney ini bukan sahaja boleh anda dapatkan melalui online daripada laman web rasmi mereka, tetapi juga di ZALORA Malaysia. ZALORA juga menyediakan perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah anda. Mudah bukan?
You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. As salam,

    Tumpang tanya....ade ke lagi stok tudung pleated shawl Athifa ?

    Berapa harganya...

    Tkasih

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..