1235 Unique Views

4:45 PM


Salam.. 
 

Dah lama unique view (UV) aku tak mencecah 1 K..

Tapi semalam entah macam mana boleh mencecah sehingga 1235 UV..

Tapi sceenshot nie diambil pada pukul 10 malam semalam..nak ambil sebelum pukul 12 malam, tapi terlupa pula sebab khusyuk layan TV..huhu


 1235 UV..1583 pageviews (PV)

Alhamdulillah, bukan selalu blog picisan aku boleh mencapai UV macam nie..paling tinggi pun biasanya 800 UV je..

Rasanya salah satu sebab aku dapat UV ni semalam sebab kebelakangan nie aku rajin komen di blog Denaihati..dan agak rajin blogwalking..

harapnya blog aku akan selalu mendapat UV yang tinggi macam ni..insyaAllah..


Terima kasih korang juga kepada yang selalu singgah blog aku ^^





You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. alhamdulillah..uv tinggi
    aah byk tawaran menarik kat blog denai hati
    cuma x berkesempatan nk join
    kekangan ms especially bulan ramadhan ni
    apa pun all d bez buat syu..moga sentiasa ada rezeki buat syu

    ReplyDelete
  2. wahh...bestrnyer...terbaikkk.... ;-)

    ReplyDelete
  3. wow..byknyeee...
    MG punye nak smpai 500 pon belum lg ni :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..