Supplement CLINICELL Oral Skincare

10:30 PM

Salam.. 

Actually, produk nie dah lama aku dapat dan dah lama aku consume..aku dapat produk nie masa bulan 3 hari tu..dan consume hampir sekotak..tapi baru sekarang buat review..sebabnya, aku nak exam haritu dan tak sempat nak buat review..maaf ye sponsor produk..


Parcel yang diterima beberapa bulan lepas..




 Dalam parcel ada sekotak supplement CLINICELL Oral Skincare & shaker..


 Di belakang kotak ada tercatat cara penggunaan & bahan yang digunakan..


 Flyers untuk dibaca..


 Sedikit info mengenai produk :

Khasiat Produk
  • Anti Penuaan
  • Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan.
  • Memutihkan kulit
  • Meremajakan kulit
  • Menganjalkan kulit
  • Melindungi dari sinaran UV
  • Melembabkan kulit
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
  • Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
  • Menyihatkan badan
  • Membantu menguatkan rambut
  • Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
  • Menguatkan kuku rapuh
  • Mengeluarkan toksin dalam badan
  • Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok.


 Bersedia untuk diminum..




Ermm..sedap juga rasa dia..ada masam dan manis sikit..yang penting tekak boleh terima..

jadi nielah, kesannye selepas hampir sekotak habis diminum..

Kiri (sebelum) - terlebih pencahayaan la pulak
Kanan (selepas) - tak nampak gambar dengan jelas sebab gambar jarak jauh..aku perasan parut jerawat kat pipi aku dah pudar sikit..


Nak tau lebih lanjut mengenai CLINICELL Oral Skincare boleh ke sini :

a. Website    : www.clinicell.com.my
b. Fanpage FB : www.facebook.com/clinicell.cosmeceutical
c. Instagram  : @clinicell4u


CLINICELL COSMECEUTICALL (M) SDN BHD
No. 44 Bj 3, Taman Bukit Jaya, 
Bukit Antarabangsa, 
68000 Ampang, 
Selangor Darul Ehsan.



 Itu sahaja review dari aku..bye!




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..