Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

12:22 AM


Salam.. 




Nyatakan pengalaman anda bersama Nuffnang

Mula join Nuffnang sejak tahun 2010 lagi, masa tu Nuffnang baru je ditubuhkan..disebabkan tak berapa aktif berblogging sangat masa tu, cashout pertama Nuffnang memakan selama setahun juga..walaupun nilainya tak banyak, tapi tetap bersyukur kerana dengan blog pon boleh buat duit ^^

Tamat : 28 June 2014

You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Oh! Ni bodek nuffnang ke hape nih? haha. Just kidding..

    my first time bersama Nuffnang la yang best. Now getting better with new one.. :)

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama..
    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

  3. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking senarai perserta dari Segmen I Love Nuffnang by Dunia Sebenar Shida.. Semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  4. oo cmtu ke ceritanya..skg dah tau byk psal nuffnang blhlah up up lg bg lebh byk dr sblm nya :) pape tahniah sebab dah blh dan dah cuba utk hasilkn blog sbgai sumber pndapatan walaupn sdikit..eh! nnt lama2 jd bukit tau :)

    tq join syu :) kak shida BW :) and Good Luck :)
    ~ www.duniashida.com

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen yg sama...dah follow kamu...
    saya dari http://nurrahabdullah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  6. salam. dari segmen yang sama :) all the best :))

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadan..saya singgah dari segmen yang sama. Semoga berjaya ya. ^__^
    http://www.ainizakaria.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar_3525.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    Blogwalking dari segmen yg sama
    Segmen I Love Nuffnang Forever! Cintaku berbling-bling!!
    Selamat menjalani ibadah puasa
    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    ReplyDelete
  10. Setahun dah boleh cashout okay lah tu kak Syuhada! Nad amik masa 3 tahun kot T.T Sobs. Ni entry Nad. Sudi-sudi lah singgah ;) Hihi

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  11. Salam ramadhan syu..singgah membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..