Review Novel Rindu Awak 200%

10:22 PM

Salam.. 

Hari tu aku ada beli novel nie -> Rindu Awak 200%

Baru je habis baca 2 hari lepas..Novel nie aku beli sebab tahu yang novel ni akan diadaptasikan nanti.. Drama Rindu Awak 200% nie bakal ditayangkan lepas habis drama Kerana Terpaksa Aku Relakan..

Pelakon pon macam best..konfom aku akan tengok nanti..hehe




 Sinopsis Novel Rindu Awak 200%


Zill Faezrul Iqbal - Jiwa Armel Aisya jadi nanar apabila teringat nama ini. Bersifat tenang tapi bermulut celopar sungguh menjengkelkan hati Armel Aisya. Tapi, dia tak boleh banyak bunyi. Dia sendiri yang memilih lelaki itu untuk menjadi suaminya.

Ibarat minyak dengan air, mereka tak boleh bersatu. Akibatnya rumah tangga mereka tidak pernah aman! Penyudahnya Armel ke utara, Faezrul ke selatan. Namun, semakin Faezrul tidak peduli, semakin sakit hati Armel.

Misteri Faezrul yang kejap hilang kejap ada di rumah, menimbulkan tanda tanya di kepala Armel. Mustahil seorang lelaki kampung yang bekerja sebagai juruteknik mampu memiliki kereta Range Rover Evoque!

Siapa lelaki ini? Mungkinkah dia suku sakat Jula Juli Bintang Tujuh?


Review Novel Rindu Awak 200%

-Jalan cerita novel nie best..walaupun dah dapat agak Zill Faezrul kerja apa, tapi still menarik..

- Gaya penulisan best..Tak bosan baca dan senang faham..Cuma awal-awal tu watak heroin (Armel) agak ganas bahasanya..


Kesimpulannya, novel nie best dan tak rugi beli..

 


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. selamat malam..
    selepas jam 12 jangan ketinggalan untuk terjah blog syira :D akan ada "GIVEAWAY RAMADHAN RAYA BY SYIRA LOKMAN"
    Lebih 50 hadiah untuk dimenangi ^_^

    ReplyDelete
  2. banyak betul novel-novel sekarang diadaptasi jadi sebuah drama.. synopsis macam menarik :D

    ReplyDelete
  3. will buy. yeay! minat membaca novel dah kembali lepas setahun minat tu hilang. hihi

    ReplyDelete
  4. Waaahhh.. Rajin bace novel rupenye.
    Dulu mase study ada jugak layan novel skali-skala.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..