PAKEJ MURAH KOREA SELATAN 2015

10:59 AM



Salam.. 


20140518_212203
 klik gambar kalau nak join..

OK, dalam entri kali nie aku nak cerita beberapa Pakej yang korang boleh ambil jika berminat untuk ke Korea Selatan..
Pakej yang ditawarkan oleh Uzairothman.com ternyata lebih murah berbanding pakej yang ada sekarang..dan yang bestnya, pakej di sini termasuk lawatan ke Pulau Jeju dengan harga yang sangat berpatutan..

20140427_175225
 Namsan Tower..(tempat yang wajib pergi jika ke Korea Selatan)


Jom tengok pakej-pakej yang ditawarkan..Antaranya :


IMG-20140319-WA0001





PAKEJ TERMASUK
  • Tiket penerbangan pergi & balik (Airasia KL – SEOUL / Not include Luggage)
  • Tiket penerbangan pergi & balik (Seoul- Jeju island with 15 kg luggage)
  • Penginapan di Jeju island & Seoul (Hostel/Dorm Concept)
  • Transport (subway/shuttle bus)
  • Airport transfer ke Incheon Airport
  • Makan seperti dalam Itinerary (Halal/Pork Free)
  • Tiket masuk tempat lawatan (seperti tertulis di Itinerary)
  • Tour guide (Malay/english)

KELEBIHAN PAKEJ INI
  • Airport transfer disediakan untuk pulang ke airport incheon
  • Shuttle bus dari Seoul ke Nami Island.
  • Laundry, Iron, Dapur dan water dispenser (heater) di sediakan di hostel
  • tour guide berbahasa melayu/english
  • masa fleksible mengikut keinginan pelancong.
  • semestinya ada WIFI yang pantas !!!
  • Tidak akan bawa ke kedai ginseng atau barang kemas.
  • Tempah awal untuk dapat harga semurah ini.

HARGA PAKEJ (SEOUL + JEJU ISLAND)
  • RM 3750 per person (Penginapan dorm/hostel)
  • RM 4250 per person (Penginapan family room)






PAKEJ TERMASUK
  • Penginapan 8 hari 7 malam
  • Makan sepeti dalam itinerary
  • Bayaran masuk tempat lawatan
  • Transport (Subway)
  • Airport transfer
  • Tour guide (Malay/English)
  • Tiket penerbangan ke Jeju Island bersama 15 kg luggage.

Kelebihan pakej ini
  • Airport transfer disediakan untuk pulang ke airport incheon
  • Shuttle bus dari Seoul ke Nami Island.
  • Laundry, Iron, Dapur dan water dispenser (heater) di sediakan di hostel
  • tour guide berbahasa melayu/english
  • masa fleksible mengikut keinginan pelancong.
  • semestinya ada WIFI yang pantas (public area & Guest house)
  • Tidak akan bawa ke kedai ginseng atau barang kemas.
20140427_140341


PRICE DORM/HOSTEL
No. of person
2-3
4-7
8-10
11-13
14 & above
Price per person
RM 4670
RM 3650
RM 3150
RM 3020
RM 2950

PRICE FAMILY ROOM
Type of room
2 adult
2 adult with 1 child
2 adult with 2 child
Total price
RM 10 850
RM 12 340
RM 13 990


Antara pakej lain yang disediakan:

(boleh klik link di atas kalau berminat)


-Bagi aku yang pernah pergi sendiri ke Korea Selatan sebelum nie, harga yang ditawarkan dalam setiap pakej sangatlah berbaloi..Sebelum ke Korea hari tu, aku ada cari jugak pakej murah untuk ke Korea..Hampanya, takde pun yang murah..Kebanyakannya harga yang ditawarkan hampir Rm 5 K ke atas..manalah nak mampu..
Tapi dengan pakej yang ditawarkan oleh Uzairothman.com adalah harga mampu  milik..Kini, impian ke Korea bukanlah hanya impian dan ianya boleh jadi kenyataan..

(Aku cari pakej ke Korea nie tahun lepas & tak jumpa pakej yang disediakan oleh Uzairothman.com.. Kalau tak, mungkin dah pergi dengan pakej nie..)

Kalau berminat, silalah hubungi Uzairothman.com kerana pelanggan yang menempah lebih awal akan mendapat harga yang jauh lebih murah..


Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan
Email : uzairblog90@gmail.com
Facebook : Uzairothman.com 




You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..