Mee Kuah Ketam To'Kun

8:00 AM

Salam.. 

Hari ahad lepas, kami singgah makan di kedai Mee Kuah Ketam To'Kun lepas balik dari UITM Permatang Pauh..


Dah lama tak makan kat sini..dulu-2 selalu jugaklah parents aku bawak kami ke sini..

Ok, nielah makanan yang kami makan..

Mee Kuah Ketam..nie ayah aku punya..ayah aku memang suka sangat makan mee kuah..


Nie pulak makanan pilihan mak aku..Mee Goreng..


Bihun goreng..aku dan akak aku..aku tak suka makan mee, jadi pilihlah bihun goreng..

boleh tahan sedap jugaklah..dalam tu ada cucur udang & sambal sotong..

last but not least, gambar aku dan akak aku..haha

Akak aku - Na


dan lastly, aku..


oklah, bye!

Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. mee kuah to'kun ni mmg famous kt area kedah n penang..hehe..

    ReplyDelete
  2. kat mana ni..sedapnyaa mee kuah ketam..kalau bulan puasa ni mau telan air liur..

    ReplyDelete
  3. penah mkn skali suami belikan....sedap

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..