HESTA Facial Treatment dah sampai !

8:56 PM

Salam.. 

Dalam entri sebelum nie aku ada bagitau yang menang hadiah daripada Giveaway Cantik Bersama HESTA Facial Treatment --> Rezeki bulan Jun 2014 #1...
Hari tu jugak aku Pm details aku, esoknya barang dah sampai..pantas giler kan..


 Kotak poslaju yang diterima..


Bila dibuka, jeng jeng jeng...


Set & beberepa flyers mengenai HESTA Facial Treatment..Dalam flyers tu ada cara nak guna, dan belakang kotak pon ada cara nak guna jugak..

 Ada 7 benda dalam set ni iaitu,


HESTA Facial Treatment :
1.cleansing gel
2.ph balancing toner
3.cleansing milk
4.facial scrub
5.lightening soothing mask
6.pearl sun block & foundation
7.aloe vera gel  (pelembap)

Jadi hari nie dah masuk hari ke 4 aku guna set HESTA Facial Treatment nie..Walaupun baru je guna, aku perasan kulit muka aku dah jadi lembut sikit & parut jerawat pon macam dah kurang compare sebelum nie..Mak aku pun kata kulit muka aku nampak licin sikit masa aku tanya tengahari tadi..hehe..
tapi.... cuma sunburn yang aku dapat masa pegi Jeju Island hari tu belum lagi hilang..
Overall, aku rasa HESTA Facial Treatment nie sesuailah dengan aku..aku akan teruskan pakai lagi untuk tengok efek seterusnya, insyaAllah..

*maaf takde gambar.. maybe nanti aku letak gambar aku ye..


Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..