Give Away Contest by Izzlegacy Boutique!!

1:42 PM


Salam.. 
Jom ramai-ramai sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique". Original entry boleh klik pada link ini: http://www.myfizwan.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html
Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. 
 
Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung.
 
 Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut: http://www.izzlegacy.com.

Kenapa saya kena shopping baju raya di Izzlegacy Boutique ??
 
Sebabnya saya tak ada lagi baju raya untuk tahun nie..dan kalau nak beli kain pon, dah tak boleh nak tempah baju raya dekat taylor sebab tempahan dah penuh..Jadi cara paling senang sekali ialah dengan shopping di Izzlegacy Boutique ..
 
 Kelebihan shopping di Izzlegacy Boutique :

1) Boleh shopping bila-2 masa je tak kira tengah malam ke..
2) Tak payah nak habiskan minyak dan tenaga untuk keluar shopping di luar, boleh je shopping online di sini..
3) Ada banyak pilihan pakaian yang dijual di sini.
4) Di sini ada baju kebaya nyonya !
 

Tag :
 
 
 
 
 
 
 
Tamat 15 Julai 2014
 
 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. singgah dr segmen yg sama...

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..