Contest Shopping Online di KLIA2

11:46 AM

Salam.. 

Korang dah join Contest Shopping Online di KLIA2 nie? Aku dah lama join..Simple sangat contest nie..korang just pergi ke website dia dan automatik dalam account korang akan ada Rm5000.. Jadi korang boleh shopping barang-2 kat situ menggunakan Rm5000 tu..
boleh je pilih barang apa yang ada kat situ..
Lepas dah habis shopping, korang just tekan check out..
kemudian tunggu result contest diumumkan..kalau bertuah, nama korang akan dipilih dan korang akan menang semua barang yang korang shopping..dan kalau lagi bertuah, boleh menang Rm25 000 pulak tu..best kan?
so jomlah join..simple sangat..


nielah barang yang aku shopping..Antaranya ada iPhone 5S ..kalau ada rezeki boleh menang, kalau tak, takpelah..


Jumlah yang aku shopping : Rm4981.90


Nak join..klik link ni -->  Contest Shopping Online di KLIA2




You Might Also Like

14 kata-kata yang comel~

  1. Macam best je ney... Berangan shopping banyak2...
    Hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah try, ngam2 shopping RM5,000.00 Hahahaha...

      Delete
    2. hebatnya..x reti nk bg ngam2..jd terkuranglah ckit..hehe

      Delete
  2. wah..simplenya contest ni..mgkin bleh join ni..

    ReplyDelete
  3. as salam. nak kumpul duit dulu..pastu baru leh shopping di sana..
    Pssttt..TQVM sbb sudi bertukar2 link dgn abe kie. Cuma abe kie pohon syu tukar URL blog abe kie tu dari jukdin.blogspot.com kpd www.zukidin.com. Kalau x update URL kpd domain baharu maka RSS/feed tu lambat mempamerkan entri terkini. Maaf sbb menyusahkan Syu.

    ReplyDelete
  4. wah...jarang shopping kat airport..coz harga bling2
    all d bez buat syu
    moga ada rezeki buat syu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sama la..xpenah pegi lg KLIA2..bleh main game shopping online jelah..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..