Travelog Korea 2014 Day 2, Part 2 : Sungnyemun Gate

7:57 PM

Salam.. 


Masih lagi di hari kedua..Dari Seoul Station, kami naik subway ke Namdaemun Station..Turun di situ, kami tengoklah map yang ada di tepi jalan dan map yang ada di tangan kami untuk cari Namdaemun Market..On the way ke sana, kami ternampak Sungnyemun Gate..

Jadi,singgahlah kejap di situ..sekadar nak bergambar..masuk pon FREE jer..
Jomlah layan gambar-2 di bawah..


 Sejarah Sungnyemun Gate 


Sungnyemun Gate dari luar..


 Kena lalu sini untuk ke pintu masuk Sungnyemun Gate .. kat bawah nie pon ada orang jual barang..



 Ada guard yang jaga di depan pintu masuk Sungnyemun Gate nie..ahjumma tu tengah tanya apa entah kat guard tu..tak dengar la pulak.. *kalau dengar pon paham ke?




Cantik..




 jom mula bergambar !

























 














bergambar di luar sebelum ke Namdaemun Market..


Travelog Korea 2014 (28 April-8 May)






You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. seronoknyee ^^ saye pegi korea dulu tk sempat masuk sini. huhu

    ReplyDelete
  2. bestnya.. bla la dpt prgi ni.....

    ReplyDelete
  3. kak syu, time kak syu pegi ni masih ada bunga ka. hehe.. musim bunga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, ada lg..time tu musim bunga lg..tp xdpt pon nak tgk tulip..huhu

      Delete
  4. waaa.. bestnya. bila la N nak berpeluang ke sana ekk..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..