Steal My Heart Korean Movie

9:27 PM

Salam.. 

Baru abis tengok satu movie korea nie..tajuknya Steal My Heart/Catch Me..
serius best giler ! jalan cerita relaks & lawak dengan pelakon yang best (Joo Won & Kim Ah Joong)..




SYNOPSIS

Ho-Tae (Joo Won) is a hot shot criminal profiler. He's currently working on a serial murder case. With his help, detectives are staked out to catch the murderer, but the suspect becomes involved in a hit-and-run accident. Ho-Tae assures everyone he will catch the driver of the hit-and-run accident. Ho-Tae works on the case and figures out the driver of the car is Yoon Jin-Sook (Kim A-Joong). Ho-Tae enters her unlocked apartment and comes face to face with the driver. He's stunned to see that the woman is Lee Sook-Ja .. his first love from his college days. Soon, Ho-Tae also learns that the woman is a cunning cat burglar.

Genre: Romantik komedi 




Review

Lee Ho Tae (Joo Won) seorang polis yang hebat..dia memang pandai bab-2 menganalis kes nie..ada satu kes serial killer yang dia kena selesaikan..tapi ada seorang yang melanggar suspek tu dan suspek tu pon berjaya ditangkap..jadi dia kena mencari orang yang langgar suspek tu sebab tu kes langgar lari...rupa-2nya orang yang langgar lari tu ialah Yoon Jin Sook (Kim Ah Joong), ex-girlfriend dia dulu..sebab dia masih suka kat Jin Sook, jadi dia tak terus bawak Jin Sook ke balai polis..tapi lepas tu dia baru tau yang Jin Sook nie seorang pencuri yang pro..lepas tu, macam-2 yang jadi dan dia tolong Jin Sook untuk pulangkan barang-2 yang dicuri supaya dapat kurangkan charges terhadap Jin Sook..

Yang pastinya, movie nie bestlah..tak boring langsung..comel je tengok Jin Sook, cool je dia..

kalau nak tengok online, boleh klik link di bawah..



Joo Won yang smart ^^



Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Polis yg hebat tapi disebabkan penah ada skandal dia sanggup 'tolong ex' dia.. huhuu

    Bahaya ni..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..