Harum Malam - New packaging

1:03 AM

Salam.. 

Hari ni nak cerita satu produk best, khasnya untuk wanita.. Aku yakin mesti ramai yang dah tahu pasal produk nie, sebab sangat HOT tau produk nie kat pasaran..

Produk ape tu? 
Jawapannya, Harum Malam !

Pernah dengar kan? Aku pon dah pernah tulis mengenai produk Harum malam sebelum nie..boleh baca entri sini -->Harum Malam - menyelesaikan masalah bau badan

Terbaru, produk nie dah bertukar wajah tau! 


 Bewarna PINK yang memang sesuai untuk wanita..


Tapi kalau korang beli tapi dapat pek lama, jangan risau..sebab pek lama pon masih dijual lagi..semuanya sama cuma packaging je lain..



 Beza pek lama & baru.



Antara kebaikan harum malam :




Cuma minum 2 kali sehari dan rasai kesannya dalam masa yang singkat! Sesuai diminum sewaktu period, dalam pantang dan menyusukan baby!



TESTIMONI 

Nak share beberapa testimoni daripada pengguna yang sangat berpuas hati dengan kesan baik dari produk nie..

Aku tak dapat bagi testimoni lagi, sebab tak sempat untuk cuba lagi..tapi aku tertarik dengan kebaikan Harum malam yang boleh mengurangkan bau badan..










AWAS !!!

 Sebab produk nie sangat HOT, jadi adalah yang tiru..jadi korang kena berhati-hati ketika beli ye..dekat bawah nie ada gambar macam mana nak bezakan produk ORIGINAL atau tiruan..









pastikan korang beli yang ORIGINAL ye!


Kepada yang berminat , bolehlah tengok details di bawah ye..ramai yang dah cuba, anda bila lagi? hehe


HARGA HARUM MALAM


1 botol RM40/45ss .
3 botol RM100/110ss
Harga termasuk postage.


PM inbox Info Masalah Wanita untuk info lanjut & cara untuk membuat tempahan.






Boleh jugak klik link di bawah utk maklumat lanjut mengenai Harum Malam.






Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Memang best! :) Masalah kerap kencing dan keputihan dapat diatasi dan selesa. Kurang stress.

    ReplyDelete
  2. Akak beli yang latest tu, terdapat yang tiruan. Mula2 tak perasan sebab packaging semua ok. Logo semua sama. Botol keras, ada embross legacy secret. Tapi bila makan, rasa dia lain macam. Cukup seminggu makan, akak terus lembik longlai. Asyik lesu yang keterlaluan...nak tidurrrrr jer dari pagi sampai malam sampai pagi balik. Hubby akak suruh stop. Takut dia letak isinya panadol sirap. Last2 tengok bawah botol, baru tahu tiruan sebab ada embross Malay Spice. Tapi, botol pink yang baru ni ada juga tulis Malay Spice kan? Akak dah konpius, takut salah lagi.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..