Professional Exam (Ikhtisas)

12:28 AM

Salam.. 

Dah lama tak update blog.. Ada 2 sebab : Study week & laptop rosak..

Study week
3 minggu study week, cepat sangat berlalu..esok akan bermula Professional Exam (Ikhtisas) selama 2 minggu dari 31/3-11/4.. nerves tu memang tak payah nak cakap lah..yang penting dah usaha dan esok berharap dapat jawab dengan tenang..insyaAllah..

Laptop rosak
Sedih..banyak benda dalam laptop tu..dari 1st year sampailah final year punya benda..hilang macam tu je..tak sure boleh diselamatkan ke tak..hantar ke kedai, nak kena check dulu..bila dah check, hard disk yang rosak..dan tak sure data backup boleh dapat penuh ke tak..mintak kedai tu dapatkan sebanyak mana backup data yang boleh diselamatkan..yang mana tak dapat tu, redha jelah..
dahlah time study week jugak nak rosak tu..takpe, anggap ianya dugaan..

----

Semalam pergi beli laptop baru..terpaksa beli sebab nak study guna laptop..laptop lama nak repair cam tak berbaloi..so beli ajelah yang lain..nasib baik akak aku bagi pinjam duit..kalau tak susahlah, dah hujung2 semester nie..mestilah poket kering..
sekarang tengah sesuaikan diri dengan laptop baru..notebook je sebenarnya..saiz 11'6 inch..sebelum nie 14 inch..kekok jugaklah nak guna..

oklah..nak kena tidur awal..esok exam..yes, esok exam..(masih tak dapat terima kenyataan)


Doakan ye..semoga aku dapat menjawab soalan exam dengan tenang dan berjaya..InsyaAllah..




You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..